TALLER DE CUINA ANIVERSARIS MARÇ

 COM SEMPRE PER CELEBRAR ELS ANIVERSARIS DEL MES, HEM FET UN TALLER DE CUINA. EN AQUESTA OCASIÓ JA QUE ESTEIM ARRIBANT A LES FESTES DE PASQUA HEM FET UN TALLER DE CRESPELLS , UN DELS MENJARS TRADICIONALS MÉS TÍPICS QUE ES MENGEN A MALLORCA PER AQUESTES FESTES.

















AHIR VÀREM FER ELS CRESPELLS I AVUI HEM PREPARAT UN PA AMB OLI I DESPRÉS HEM TASTAT ELS CRESPELLS, JA QUE LA RESTA ELS GUARDAREM PER DEMÀ BERENAR A LA PLATJA.




















VOS PAS LA RECEPTA DELS CRESPELLS PER SI LA VOLEU FER A CASA

1 KG DE FARINA
300 GR DE SUCRE
300 GR DE SAÏM FUS ( També es pode fer amn MANTEGA )
1 TASSETA D'OLI
1 TASSÓ DE SUC DE TARONJA
4 VERMELLS D'OU


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SORTIDA A LA PLATJA DE SANT JOAN

DARRERS DIES DE CLASSE